13 Ocak 2010 Çarşamba

i ,ş bize.Biz i ve h'ye .A bize ,biz a'ya .M,m,ş,d bize mantıya ,biz ş,m,d m'ye pijama partisine :)


Puzzle duvar panosu .Bu çerçeve Ezel'e sevgili Müge ve dünya tatlısı kızı Irmak'tan hediye.8 adet 5 e 5 fotoğraf sığıyor.Ben bir değişiklik yapıp panoya çevirdim ve her zamanki gibi süs ve püsledim .
Ezel'in isminden puzzle yapmış oldum.hem çok hoş görünüyor hemde işlevsel,zamanı geldiğinde kısa sürede ismini yazmayı öğrenir.ayrıca bu çerçeve de bir kaç değişiklik yapmayı düşünüyorum zamanı geldiğinde onu da yayınlarım.
Bu arada Irmak 21 Ocak'ta 1 yaşına girecek bizde hediyemizi alıp en yakın zamanda onları ziyaret edeceğiz ancak burdan da kutlayalım.Ömrü boyunca mutluluk,sağlık,başarı Irmak ve ailesiyle olsun,yaşı kutlu olsun...


         Geçenlerde Naz'lı hayata yorum da bulunmuştum okulda olmayı öğle tenefüsünde arkadaşlarla yemek yedikten sonra türk kahvesi içmeyi onlarla birlikte olmayı özledim diye özlemim çok çabuk eridii bittiii çünkü pazartesi bir hızla hazırlandım ve gittim onları görmeye.
2003 yılında mezun olur olmaz şans eseri ortadoğu kolejinde öğretmenliğe başladım okulun açılmasına 1 hafta kala.Öyle böyle derken 5 yıl orda öğretmenlik yaptım okul kapanınca ezel de doğacağı için ara verdim çalışma hayatına.Çok üzülmüştüm kpss yi kazanamadığıma ama şimdi düşününce her işte bir hayır vardır derler ya Ortadoğu Koleji'nde5 yıl boyunca öyle güzel günler geçirdim ve o kadar çok insan tanıyıp arkadaş edindimki 7 yıldır görüşmeyi sürdürdüğüm çok iyi arkadaşlarım,dostlarım var.Öğretmenlik öyle enteresan bir meslek ve okul öyle bir ortam ki özlüyorsunuz belki de ben öyleyim.
Yorulduğum günlerde oldu ama üniversite nin devamı gibiydi,okula gidiyorum diyordum zaten :) çok rahattı müdürümüz hiç sıkmadı beni spor ayakkabı ile derslere girebiliyordum ,Dekor hazırlarken binalar arasında koşturup dururken başka türlü olmuyordu.
Anlattıkça anlatasım geliyor şimdi şubat tatilini bir çok öğretmenden ve öğrenciden daha çok bekliyorum.Şubat tatili gelmeler gitmeler olacak.Pazartesi günü anlaştık İnji ve Şadiye bana gelecekler sonra toplanıp Handan'a gideceğiz.Ayşın bize gelecek biz Ayşın'a . Meral,Aybige ,müge,şebnem,didem bize mantı yemeğe gelecekler,biz şebnem,müge,didem Meral'e,Aybige'ye pijama partisine gideceğiz .
Bunlar planlananlar inşallaaaahhh gerçekleşirler birde planlanmayan gezmeler çıkarsa değmeyin keyfime Ortadoğu anılarıyla kapanışı yapalım ...




Etiketler:

5 Yorum:

Blogger dilan(didem) dedi ki...

ne yalan soyleyeyim basliktan hic bisi anlamamistim yazinin sonunu okuyana kadar:))) nasil bi bilmece dedim :)) guzel gunler ozleniyor dimi !!! bu arada 2. siyah beyaz resim super! cok begendim cok nostaljik pepsiler bile:D spiret kutuda ama pepsi sisede:))bide merak ettim 2. resimdeki sol bastaki bayanla 3. resimdeki sag bastaki bayan ayni kisimi???

13 Ocak 2010 15:19  
Blogger Ezel Kızın Odası dedi ki...

evet didem aynı kişi hatta 1.resimdeki soldan 4. kişi de o :) tam bir bilmece oldu

13 Ocak 2010 22:25  
Blogger Shebnem dedi ki...

Kızım unutmuşum uzun saçlı halini :) böyle daha güzelsin ama , öperim..

14 Ocak 2010 03:21  
Blogger Ezel Kızın Odası dedi ki...

bende tanıyamadım ilk bakışta uzun saçlı halimi :)

14 Ocak 2010 06:01  
Blogger dilan(didem) dedi ki...

onu bende fark etmistim ama abartmayayim dedim:)) guzel gunler ozleniyor resimdekini sorma amacim nostaljik olmus ilk
resimde de masanin kosesinde ikincide de o yuzden soyledim sevgiler....

14 Ocak 2010 06:38  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa